Notícies

imminent aprovacion del Decret D'autoprotección.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Tal com vam dir fa uns mesos com graduats en prevencion i seguretat integral podrem acreditar-nos com tècnics competents per a la reslizacion de plans de emergència i autoprotecció. aquests plans a partir de la aprobacion del decret, solament els técnics autoritzats per la direccion general de proteccion civil podran realitzar i signar aquests plans.

Per mes informacion posar-vos en contacte amb nosaltres Vocalia2 ( seguretat técnologica i industrial) Carles Botia

Darrera actualització de dilluns, 21 de juny de 2010 08:04
 

POLIZA RESPONSABILITAT CIVIL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Hem negociat amb la sesuradora DIAGONAL RISC, un apoliza de cobertura de responsabilitat civil per als nostres associats en una condicions molt avantatjoses. Recomanem veure l'apartat de la web, Documents / General

Darrera actualització de dijous, 18 de març de 2010 23:05
 

BONIFICACIÓ EN LA QUOTA D´ASSOCIAT. 60€ DE DESCOMPTE.

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Amb l'afany de servir i vincular amb el projecte de l'Associació Professional de Graduats en Prevenció i Seguretat Integral, hem acordat amb el Banc Sabadell Atlàntic, que tot aquell nou associat que obri un compte al Banc Sabadell Atlàntic , li seran retornats 60€ dels 75 € de la quota anual, quedant la quota del 1ª any en 15 €. Aquest descompte només s´aplicarà una  vegada.

Si us interessa aprofitar aquest descompte, teniu que adreceu-vos a l'oficina Banc Sabadell Atlàntic que us interessi, us identifiqueu con a membres de l'Associació i obriu un compte BS cuenta Profesional, Cuenta Expansión colectivos o BS Negocios colectivos.

Un cop obert el compte heu d'enviar una fotocopia del contracte d'apertura del compte al tresorer de l'associació ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ), i ell tramitarà la documentació necessària per demanar el retorn dels 60€ al Banc Sabadell Atlàntic.

Un cop que el Banc retorni el 60€ a l'Associació, el tresorer de l'Associació farà l'ingrés dels 60€ al vostre compte.

Sempre estem a vostra disposició.

La Junta.

 

 

Darrera actualització de diumenge, 6 de novembre de 2011 13:18
 

Conveni amb el BANC SABADELL/ATLANTIC

Correu electrònic Imprimeix PDF

Signatura del coveni amb BANC SABADEL_ATLANTICO, per la AGEPSI, el president Hector Armesto i Carles Botia amb responsables del Banc.

Darrera actualització de dimarts, 22 de desembre de 2009 08:41
 


Pàgina 6 de 6