Notícies

COL·LEGI OFICIAL DE TECNICS SUPERIORS COMUITAT VALENCIANA

Correu electrònic Imprimeix PDF

http://www.cotp.es/junta.asp

 

REUNIÓ SOBRE P.A.U. 9/10/2010

Correu electrònic Imprimeix PDF

El proper dia 6 d’octubre a les 9.00 h a la sala d’actes de la seu del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Diputació, 355 – Barcelona), tindrà lloc una sessió informativa organitzada per la Direcció General de Protecció Civil per exposar aspectes del Decret 82/2010, de 29 de juny, pel qual s’aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i es fixa el contingut d’aquestes mesures. Aquesta sessió està adreçada a membres de col·legis oficials i entitats professionals.

L’aplicació d’aquest Decret esdevindrà un important avanç en la gestió de la protecció civil, i això implicarà la utilització de noves eines i formes de treball. Des del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació ja s’està impulsant tot aquest desplegament a nivell tècnic inormatiu, per la qual cosa us volem oferir informació en aquesta sessió, que
s’organitzarà en els punts següents:

         
1.      Benvinguda a la sessió per part del Director General de ProteccióCivil
2.      Exposició d’aspectes del Decret i de la plataforma tècnica prevista
3.      Procediment d’acreditació del personal tècnic competent
4.      Guies i criteris de redacció
5.      Formació
6.      Implantació
7.      Torn obert de paraules

 

VISITA AL INSTITUT DE SEGURETAT PUBLICA DE CATALUNYA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Amb la finalitat d'aclarir i concretar que forma els graduats podrem acrediatarnos com a tècnics competents l'els PAU (plans d'emergència i autoprotecció), el dia 9/9/2010, Hector Armesto (president) i Carles Botia ( vocalia 2ª), ens reunim amb el Sr. Jaume Domingo I Coll Coordinador àrea, en ISPC, institut de seguretat publica de catalunya, en la qual es van establir les bases d'uns contactes periòdics entre ambdues institucions amb la finalitat de saber de primera mà l'evolució de l'aplicació del decret PAU.

Estarem en contacte amb ISCP, i us mantindrem informats a tots aquells que estiguin interessats a acreditar-se com a tècnics competents en elaboració de PAU.

Darrera actualització de dilluns, 20 de setembre de 2010 15:02
 

DECRET 82/2010, de 29 de juny PAU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ha estat publicat el nou decret de plans de autoprotecció. entrarà en vigor dintre de 6 mesos els Graduats podem acreditar-nos com tècnics competents davant la direccion general de protecció civil de Catalunya. en pròximes setmanes us informarem dels passos a seguir.

Mireu a la secció de documents una copia del decret.

Darrera actualització de dilluns, 23 d'agost de 2010 16:53
 


Pàgina 5 de 6