IV-ASSEMBLEA GENERAL 2011

Correu electrònic Imprimeix PDF

IV-ASSEMBLEA GENERAL

25 de març de 2011  Centre de Seguretat i Salut Laboral de Barcelona

 

      

Apreciats associats

 

El passat 25 de març vam cel·lebrar IV assemblea general a la seu del Centre de Seguretat i Condicions del Treball de la Generalitat de Catalunya.

Et fem un breu resum dels punts tractats:

·         Es va aprovar el pressupost i la liquidació de comptes de l’any 2010.  També va servir per confirmar la quota anual 2011, que es manté invariable.

·         Es van aprova les altes d’associats. Cal remarcar que tot i l’any de crisi no es va produir cap baixa entre els associats l¡any 2010.

·         Es va aprovar la designació de Carles Bòtia com a Secretari de l’associació. A la vegada com va quedar vacant la Vocalia 2 es va designar a Jaume Gustems en aquest càrrec. Malauradament  dintre de la junta ha causat baixa Irene Aguilar, que molts de vosaltres coneixeu prou bé, ja que va treballar un temps a l’EPSI. El treball d’Irene Aguilar en aquests tres anys de participació a l’AGEPSi ha sigut fonamental. Irene va donar un impuls necessari a l’associació quan va començar aquesta etapa més professional. Gràcies Irene.

·         S’aprova la figura del pre-graduat adscrit a l’associació, tal i com recullen els estatuts que es pot fer amb els membres col·laboradors.

·         Accions de la junta de govern en matèria de relació amb empreses i institucions, de les quals heu sigut informats amb puntualitat.

També podem donar per tancada una etapa important per l’Associació. Els Graduats en Prevenció i Seguretat Integral podem acreditar-nos com TÈCNICS COMPETENTS PER ELABORAR PLANS D’AUTOPROTECCIÓ, tal i com recull el DECRET 82/2010 de  la Generalitat de Catalunya. Aquesta notícia ha sigut confirmada pel Director General de Protecció Civil Sr. Manel Pardo i Sabartés. Aquells interesats en rebre més informació en aquesta matèria podeu contacta amb nosaltres.

Gràcies per la vostra ajuda.

 

Héctor Armesto

President

 

Darrera actualització de dijous, 14 d'abril de 2011 18:33